14è Symposium de Sanitat Vegetal

NOTÍCIES / 31.01.2017

El T34 Biocontrol® és presentat en el 14è Symposium de Sanitat Vegetal

La Dra. Trillas participa en el Symposium celebrat a Sevilla amb la ponència “T34 Biocontrol®, nou fungicida per a sanitat vegetal” convidada per IQV Agro, el distribuïdor del producte a la península ibèrica.

Entre els dies 25 i 27 de gener de 2017 ha tingut lloc a Sevilla la 14a Edició del Symposium de Sanitat Vegetal sota el títol “Cap al canvi” organitzat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Agrícoles d’Andalusia Occidental i patrocinat pel Ministeri d’Agricultura i per la Junta d’Andalusia.

La Presidenta de la 14a Edició del Symposium, la Sra. Maria Cruz Ledro del Águila, justificava el títol del esdeveniment per impulsa la reflexió sobre la sanitat vegetal i la indústria dels fitosanitaris en el marc de la influència del canvi climàtic, la incidència de les noves regulacions europees i la irrupció de les noves tecnologies en el camp fitosanitari.

L’empresa IQV Agro, distribuïdora per l’estat espanyol i portuguès de Biocontrol Technologies, ha organitzat la ponència “T34 Biocontrol®, nou biofungicida per a sanitat vegetal” per no perdre l’oportunitat de presentar el producte en aquesta important trobada del sector.

La Dra. Trillas, inventora del T34 Biocontrol®, ha estat l’encarregada de presentar la ponència en un auditori de més de 90 persones a la Sala Arcos de l’Hotel Meliá Lebreros de la ciutat de Sevilla. L’explicació s’ha centrat en el mode d’acció del producte (activació dels mecanismes de defensa de les plantes, control de les malalties i millora de la nutrició vegetal), en les dosis i formes d’aplicació del producte en diferents cultius i en els beneficis que aporta el producte. El Sr. José Pedro Sánchez, Responsable Comercial de Biocontrol Technologies, ha declarat “el producte està despertant una gran expectació i interès entre els agricultors espanyols, cada vegada demanden més productes eficaços i segurs que compleixin amb les regulacions europees més estrictes com és el cas del T34 Biocontrol®”.

L’acte en el Symposium de Sevilla s’emmarca dins de la campanya d’IQV Agro per donar a conèixer aquest nou biofungicida entre els agricultors peninsulars després d’haver estat autoritzat a Espanya el passat mes de novembre. El primer acte de promoció del T34 Biocontrol® va tenir lloc a Almeria el passat 24 de novembre de 2016, on varen acudir més de 200 tècnics.

symposiumsevilla

14è Symposium de Sanitat Vegetal
Rate this post

Comments are closed.