Autorització UK

NOTÍCIES / 25.07.2016

T34 Biocontrol® és autoritzat per a cultius comestibles al Regne Unit.

L’autorització britànica és la primera obtinguda  com a fitosanitari per a cultius comestibles a Europa.

El passat 26 de gener la Health and Safety Executive (HSE) del Regne Unit ha autoritzat l’ús del T34 Biocontrol® com a fungicida biològic en plantes ornamentals i en els cultius de tomàquet, pebrot, pebrot picant i albergínia amb el número de registre MAPP 17290.

El registre aconseguit substitueix el de febrer de 2012 exclusivament per a plantes ornamentals i planter de forestals, i és el primer registre per a cultius comestibles aconseguit a Europa. L’autorització s’ha obtingut d’acord amb els Principis Uniformes per l’avaluació de productes fitosanitaris a la UE sota la Regulació UE 1107/2009.

L’autorització atorgada al Regne Unit és la primera de la sol·licitud zonal que es va presentar el juliol de 2014 en set estats membres de la Unió Europea i on el Regne Unit n’era l’estat avaluador. Els altres sis estats de l’avaluació zonal (Espanya, Portugal, Itàlia, França, Bèlgica i Holanda) disposen de 120 dies per emetre l’autorització definitiva en els respectius països després d’haver participat en l’avaluació de la documentació conjuntament amb les autoritats britàniques.

Al Regne Unit el producte és distribuït per FARGRO, distribuïdor líder en el sector dels fungicides biològics.

Autorització UK
Rate this post

Comments are closed.